Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Colau s’expolsa la polèmica de la titulació universitària i demana disculpes a la UB

Ada Colau, l’alcaldessa de Barcelona, ha intervingut aquest divendres a El Matí de Catalunya Ràdio per aclarir la polèmica que va aixecar ahir sobre la seva titulació universitària i ha […]

Redacció 14/09/2018
L'alcaldessa de la ciutat de Barcelona, Ada Colau / ACN

Ada Colau, l’alcaldessa de Barcelona, ha intervingut aquest divendres a El Matí de Catalunya Ràdio per aclarir la polèmica que va aixecar ahir sobre la seva titulació universitària i ha demanat disculpes al rector de la UB, diu, i “a qui s’hagi pogut sentir ofès”. És consicent, afirma, que ha contribuit al “soroll i confussió”.

Colau explica que es tractava d”una anèctoda” personal per exemplificar una situació que “és evident que viuen aquells qui estan al poder” però afageix que només pot explicar “el què ha viscut”.

L’alcaldessa de Barcelona ha reiterat que va ser una persona del sector privat qui li va oferir acabar dues assignatures “per la via fàcil” de la llicenciatura de Filosofia. Tot i això, insisteix que després de la proposició va “tallar-ho en sec” i que no sap a què es referia exactament.