Dijous, 9 d'Abril de 2020 - Edició 623
La República

Clam per expulsar un tertulià del FAQS per comentaris homòfobs a un espectador

Aquesta no és l’única polèmica que va deixar el programa, on Eduard Pujol va esbroncar el monologista Godai Garcia

Redacció
Redacció 08/09/2019
Israel García-Juez, al FAQS/ Twitter @IsraelGJS

“No te olvides de ponerle sillín a tu bici, que además de tontin eres un viciosillo”. Aquest és el comentari homòfob que el tertulià unionista del ‘Preguntes freqüents’ (TV3), Israel García-Juez, ha fet a un espectador anònim del programa que va adreçar-se a ell via Twitter quan va conèixer que apareixeria al primer FAQS de la temporada. “No olvides ponerte la fachicorbata, que así nos reímos un rato de ti, claro”, va dir-li. I García-Juez va contestar-li després d’investigar a la xarxa la seva orientació sexual.

Després d’això, molts altres usuaris de Twitter han demanat que García-Juez no segueixi col·laborant (ni cobrant) al programa de la televisió pública catalana.

Bronca en directe d’Eduard Pujol per un monòleg sobre el president Torra

Aquesta no és l’única polèmica que va deixar el FAQS d’ahir a la nit, quan el portaveu adjunt al Parlament de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, va esbroncar en directe el monologista Godai Garcia. Garcia va fer broma sobre la iniciativa del “tsunami democràtic” dient que a sobre hi haurà “surfejant el Molt Honorable, el president de la Generalitat, Quim Torra, surfejant”. “Toma! Jugada mestra”, va exclamar. I va afegir, “durà un paraigua amb la baguette clavada a la punta. Doble jugada mestra”.

Unes paraules a les quals va reaccionar Pujol dient que a Torra “li ha tocat surfejar en un mar molt complicat, que és la repressió contra les llibertats del país”. “Podem fer conya de moltes coses, podem relativitzar moltes coses. Hi ha gent a la presó i a l’exili”, va replicar, quan la presentadora del FAQS va recordar-li que es tractava d’un monòleg.

Relacionats