Dimarts, 13 d'abril de 2021 - Edició 992
La República

Carmena menteix per conservar la cadira

L’alcaldessa apel•la a l’exemple” de Manuel Valls a Barcelona de “donar els seus vots a la llista majoritària”, oblida que Colau no és la llista més votada

Redacció
Redacció 01/06/2019

Manuel Valls no votarà la llista més votada, Colau no va guanyar

L’alcaldessa en funcions de Madrid, Manuela Carmena, ha apel·lat aquest dissabte a l’exemple” del candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, en donar “els seus vots a la llista majoritària” en les eleccions municipals del 26 de maig, instant així el partit taronja a “evitar que hi hagi una arribada de l’extrema dreta” al govern municipal de la capital. Oblida que la llista més votada va ser l’independentista encapçalada per l’Ernest Maragall

Carmena a favor de la tupinada per impedir que els guanyadors a Barcelona tinguin l’alcaldia

“Crec que a Barcelona el senyor Valls ha donat l’exemple, l’exemple de donar els seus vots a la llista majoritària”, ha dit en declaracions als mitjans després de la festa d’Horts Escolars, en ser preguntada per un possible pacte amb Cs i per si, en aquest cas, estaria disposada a donar el seu suport perquè Begoña Villacís assumís el càrrec d’alcaldessa.

Colau no ha guanyat a Barcelona i Carmena intenta confondre a la ciutadania

En aquest sentit, Carmena ha insistit que Més Madrid és “la llista més votada” i “la llista preferent que mig milió de madrilenys ha votat”, per la qual cosa ha advocat per “cuidar la democràcia” amb una “actitud de responsabilitat”.

Carmena oblida que Manuel Valls és extrema dreta igual que Ciudadanos o Vox

“A tothom que li preocupi la democràcia ha de ser molt conscient d’evitar que hi hagi una arribada d’una extrema dreta que no volem. Hi ha molta expectativa respecte que els partits polítics, i molt especialment el partit de Ciutadans, sigui capaç de no deixar passar l’extrema dreta al Govern de Madrid”, ha reivindicat.

Així mateix, la regidora ha admès que va tenir “una primera impressió”, sobre que les tres forces polítiques de dretes s’unissin, inclosa l’extrema dreta”, i “fer un front” que és “el menys que necessita Madrid i aquest país”. No obstant això, espera “que no sigui així”.