Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Bou aspira a repetir com a candidat del PP a Barcelona: “Treballo per poder treure tres, quatre o cinc regidors el 2023”

|

- Publicitat -

El regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona Josep Bou està disposat a repetir com a candidat a les eleccions municipals. “Ara mateix no crec ni que entréssim a l’Ajuntament, però treballo per poder treure tres, quatre o cinc regidors el 2023”, ha assegurat en una entrevista amb el digital ‘Tot Barcelona’ publicada aquest dissabte. Bou, que és independent i va ser una elecció personal del líder del PP, Pablo Casado, ha admès que la relació amb el PPC no és bona i que en algun moment ha desitjat que el president popular li “digués de plegar”, però ha afirmat que aspira a tornar a presentar-se als comicis “pel PP”.

Publicitat

“Jo no he trencat mai la meva paraula i no ho faré ara. Però si se’m descartés, és cert que quedaria deslliurat del meu compromís amb el PP”, ha afegit. I és que darrerament s’ha especulat sobre la possibilitat que Vox fitxi Bou, descontent amb la direcció del PPC i amb el seu company de grup a l’Ajuntament, Óscar Ramírez. Sobre aquesta possibilitat ha apuntat que Vox “s’ha d’anar posant a lloc” i que prefereix el PP perquè “té un sostre alt i pot arribar a La Moncloa”. “Vox no pot arribar a La Moncloa, té un sostre molt més baix”, ha argumentat. Això sí, ha garantit el seu “compromís amb el PP pels propers dos anys”. “Després, no sé què passarà”, ha apuntat.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió