Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Bosch explicarà a les principals capitals europees el “judici polític” de l’1-O

El conseller d’Acció Exterior, Relació Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, ha anunciat que en les properes setmanes anirà a les principals capitals europees per explicar la “veritat” del procés i […]

Agències 06/02/2019
Alfred Bosch, conseller d'Exteriors / ACN

El conseller d’Acció Exterior, Relació Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, ha anunciat que en les properes setmanes anirà a les principals capitals europees per explicar la “veritat” del procés i que el cas contra l’1-O és un “judici polític”. Així ho ha dit en el marc de la sessió de control al ple del Parlament.

El titular d’exteriors ha explicat que es dirigirà a mitjans de comunicació, ambaixadors, institucions, organitzacions internacionals, fundacions i think thanks . “Els explicarem a tots amb tota transparència i tranquil·litat la realitat”, ha afegit per després defensar que el Govern, a diferència de l’executiu de Pedro Sánchez, no necessita fer “cap campanya de màrqueting” i gastar-se un milió d’euros per “intentar ocultar la veritat”.

Segons fonts del departament, està previst que el conseller visiti set capitals europees en set setmanes. La setmana passada ja va ser a Londres i la setmana que ve viatjarà fins a París. A banda dels viatges a l’estranger, també preveu trobades a Madrid i Barcelona.