Bosch demana reunir-se amb els cònsols dels països amb víctimes mortals el 17-A després de les revelacions de 'Público' La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Bosch demana reunir-se amb els cònsols dels països amb víctimes mortals el 17-A després de les revelacions de ‘Público’

En una carta que hauria d’arribar als cònsols d’Itàlia, Estats Units, Portugal, Bèlgica, Austràlia o el Canadà

Redacció
Redacció 19/07/2019
El conseller Alfred Bosch

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Alfred Bosch, ha enviat una carta als cònsols dels països amb víctimes mortals pels atemptats gihadistes del 17 d’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils quan es compleixen gairebé dos anys dels atacs i després de les darreres informacions publicades pel diari ‘Público’ pel que fa a les relacions entre l’imam Abdelbaki Es Satty (considerat el cervell dels atemptats) i el CNI.

“Els fets d’aquell dia van colpejar profundament les nostres respectives societats i ens van sumir en el dolor. En aquelles hores fosques, el Govern de la Generalitat de Catalunya i el Consolat van treballar de la mà per donar assistència a les víctimes i a les seves famílies. Amb aquest esperit i arran de les darreres informacions sobre aquell atac terrorista, li proposo reunir-nos per intercanviar impressions sobre aquest afer”, diu la missiva, que hauria d’arribar als cònsols d’Itàlia, Estats Units, Portugal, Bèlgica, Austràlia o el Canadà.

Relacionats