Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Borràs carrega contra la decisió del TSJC: “La sentència ni és ferma ni és justa. No em resigno”

|

- Publicitat -

La presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, ha manifestat que la sentència del TSJC no és “ni ferma ni justa”. “No m’impedirà seguir treballant per l’únic objectiu pel qual vaig entrar a la política, la independència. No podem acceptar resignadament aquesta justícia simulada. Jo no em resigno”, ha manifestat en una declaració institucional des de davant del Parlament.

Publicitat

Així mateix, ha instat els partits a fer una “reflexió” i dir si estan disposats a “aprofitar-se dels efectes de la repressió” amb finalitats partidistes. “Jo em rebel·lo contra la injustícia i la seguiré combatent. Soc una persona íntegra i no he comès cap delicte”, ha conclòs.

El TSJC l’ha condemnat a 4,5 anys de presó i 13 d’inhabilitació pel cas dels contractes irregulars a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Una sentència que arriba acompanyada d’una petició d’indult del mateix tribunal al govern espanyol per rebaixar la pena a dos anys i que no hagi d’entrar a presó, ja que veuen excessiva la pena.

Et pot interessar  VÍDEO | Borràs veu "molt greu" que la Mesa li retiri l'escó de "manera voluntària" sense esperar la JEC: "És més que un error"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió