Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Bolaños opina que “Tamames sembla més lliure i independent de Vox que el PP” a qui acusa de fer “seguidisme”

El ministre de Presidència critica l’abstenció dels populars

Redacció 17/03/2023
El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, en roda de premsa a la Moncloa Data de publicació: dimarts 29 de novembre del 2022, 15:34 Localització: Madrid Autor: Pool Moncloa/Borja Puig de la Bellacasa

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat que el candidat de Vox a la moció de censura, l’economista Ramón Tamames, “sembla més lliure i independent de Vox que el PP, que sempre va a rebuf i està fent seguidisme de la ultradreta”. En una atenció als mitjans aquest divendres, Bolaños ha tornat a criticar l’abstenció dels populars quan en l’anterior moció de censura de Vox, el PP pilotat per Pablo Casado va votar en contra.

El titular de Presidència ha plantejat si és que el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, “és menys valent” o si és que “sap que sense Vox no és res”. Bolaños ha insistit que cap partit de la dreta europea s’abstindria en una iniciativa així de la ultradreta. El ministre també ha subratllat que el govern espanyol encara treballa en la forma d’encarar el debat de la setmana que ve i ho afronta com “una gran oportunitat per comparar models”. Segons Bolaños, quedarà clar que ni PP ni Vox “no tenen ni un projecte de país ni utilitat”.