Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Bolaños acusa Feijóo de “mentir” sobre la renovació del CGPJ i defensa que la fórmula que proposa pel TC és “impecable”

|

- Publicitat -

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha acusat el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, de “mentir” sobre la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i el Tribunal Constitucional (TC). “No pot donar per trencades les negociacions perquè no s’ha assegut a cap taula, tot han estat mil i una excuses”, ha afirmat en una atenció als mitjans aquest divendres. Bolaños ha defensat que la proposta del PSOE d’impulsar una reforma legal per esquivar el bloqueig de la renovació del TC permetent al CGPJ renovar magistrats encara que estigui en funcions és una “fórmula impecable des del punt de vista legal”.

Publicitat

“Aquesta fórmula és la que ha defensat el PP en declaracions i actes públics”, ha insistit Bolaños, que ha remarcat que “ningú pot estar en contra d’aquesta mesura”per continuar afirmant que la proposta “ha estat parlada” amb Unides Podem i s’ha mostrat convençut que comptarà amb una majoria suficient al Congrés. “El govern el que està fent és complir la Constitució i les obligacions que té de renovar el TC en termini”, ha destacat el ministre de Presidència.

Et pot interessar  VÍDEO | El govern d'Ayuso impedeix al ministre Bolaños pujar a la tribuna per la desfilada del Dos de Maig
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió