Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Autocomplaença de Sánchez per dir-nos que venen “dies molt durs”

Demana preparar-se emocionalment per al final de la setmana vinent, però no fa cap autocrítica pel no confinament de Madrid i les no respostes a les demandes del president Torra

Redacció
Redacció 21/03/2020
Pla mitjà del president del govern espanyol, Pedro Sánchez

Sánchez no dona resposta a Torra pel confinament

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dissabte a la nit als ciutadans que es preparin emocionalment per al final de la setmana vinent perquè “arribaran dies molt durs” a causa del coronavirus.

Cap més solució per la situació econòmica que patim

Així ho ha manifestat per la nit, durant una compareixença que ha començat prop de dos quarts de deu i en què ha fet balanç de la primera setmana d’aplicació del decret pel qual es va declarar l’estat d’alarma.

L’Estat Espanyol dels països mes afectats d’Europa

Pedro Sánchez ha admès que Espanya és un dels països més afectats d’Europa per la pandèmia i que el virus té diverses particularitats diferents dels de la grip comuna: es propaga molt més de pressa i causa més morts.

Recentralitzar, un error que el pagarem molt tard

Ha insistit en el compliment de les mesures adoptades pel Govern central sobre confinament dels ciutadans, perquè cal “guanyar temps” per preparar al sistema sanitari i per trobar una vacuna.