Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

[Àudio] L’unionisme testosterònic de Màrius Carol, en directe: “El 21-D us acabareu carregant el país”

El director de ‘La Vanguardia’, Màrius Carol, ha mostrat a la tertúlia d’El Món a RAC1 el nerviosisme unionista de cara a les mobilitzacions previstes pel 21 de desembre amb […]

Redacció 17/12/2018
Màrius Carol, en una imatge d'arxiu

El director de ‘La Vanguardia’, Màrius Carol, ha mostrat a la tertúlia d’El Món a RAC1 el nerviosisme unionista de cara a les mobilitzacions previstes pel 21 de desembre amb motiu de la celebració del consell de ministres a Barcelona. De fet, ha acabat cridant a Antonio Baños: “No poden protestar a la Vall d’Aran? Per què collons sempre heu de venir aquí? Deixeu ja Barcelona en pau, home! […] Aneu a Vic! No és la capital de la Catalunya catalana?”, ha dit. I ha afegit “què voleu? Petar el país? […] Us l’acabareu carregant” per lamentar que els “monstres de l’independentisme” vulguin “rebentar” el PSOE perquè “el que vindrà” és molt pitjor.

D’altra banda, ha tingut un altre moment tens amb Baños quan li ha retret que “30 tios et poden putejar” i el tertulià li ha recordat que “la vaga és això”. “No em tractis d’imbècil, que aquí no n’ha vingut cap i, si n’ha vingut algun, no sóc jo”, ha etzibat.

Quan les paraules de Màrius Carol s’han convertit en virals, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, li ha contestat via Twitter.