Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

[Àudio] El PP equipara defensar la violència masclista amb celebrar un referèndum

La diputada del PP al Congreso i Vicesecretaria Nacional de Comunicació dels populars, Marta González Vázquez, ha demostrat fins a quin punt estan disposats a arribar per justificar un pacte amb VOX […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 03/01/2019
La diputada del PP, Marta González/ Twitter @MartaGlezVzqz

La diputada del PP al Congreso i Vicesecretaria Nacional de Comunicació dels populars, Marta González Vázquez, ha demostrat fins a quin punt estan disposats a arribar per justificar un pacte amb VOX a Andalusia que els permeti tocar poder. En una entrevista a la ‘Cadena Ser’ (on González Vázquez ha volgut, primer, tirar pilotes fora pel que fa al seu blanquejament de la ultradreta), el presentador ha demanat a la dirigent popular les seves impressions sobre el fet que necessitin “els vots d’aquells que diuen feminazis a les feministes”.

En aquest sentit, González Vázquez ha justificat que ells puguin pactar amb la ultradreta apuntant que el PSOE va arribar al Gobierno gràcies a que els independentistes catalans van recolzar la moció de censura per fer fora a Mariano Rajoy. Fins i tot el periodista, lliure de tota sospita de simpatitzar amb el sobiranisme, s’ha posat les mans al cap: “Es pot comparar convocar un referèndum il·legal amb deixar les dones desprotegides davant els seus assassins?”, li pregunta. I la popular, sense cap mena de vergonya, ha respost que sí perquè ambdues coses estan “fora de la legislació”.