Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

[Àudio] El PP desvaria i acusa les associacions feministes de confabular amb el sobiranisme per no denunciar agressions

“Les associacions feministes condemnen qualsevol agressió excepte si és produïda per l’independentisme”. Són paraules del sotssecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, sobre la baralla ocorreguda dissabte al Parc de la Ciutadella de […]

Redacció 28/08/2018
Javier Maroto, en una imatge d'arxiu

“Les associacions feministes condemnen qualsevol agressió excepte si és produïda per l’independentisme”. Són paraules del sotssecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, sobre la baralla ocorreguda dissabte al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

En una entrevista a RNE, Maroto ha portat fins al límit la teoria de la conspiració i ha instat a preguntar-se “per què passa això en aquest país”. “Crec que és una pregunta que no ha de quedar en l’aire i hauríem de respondre-la conjuntament tots els partits”, ha dit. I ha afegit: “si un home per qualsevol raó copeja el nas d’una dona amb insults vexatoris que freguen la xenofòbia a una altra ciutat, què haguessin dit totes les associacions feministes, que a més, amb molta raó, en molts casos posen l’accent en el fet que aquests comportaments són reprotxables”.