Dijous, 17 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

[Àudio] Associats de SCC exigeixen més confrontació amb l’independentisme

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha calculat en una entrevista a Rac 1 que s’han produït unes 500 baixes darrerament per declaracions seves a Eldiario.es. Bosch […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 26/03/2019
El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha calculat en una entrevista a Rac 1 que s’han produït unes 500 baixes darrerament per declaracions seves a Eldiario.es. Bosch va intentar blanquejar la imatge de l’entitat unionista -molt vinculada a l’extrema dreta- amb una entrevista on, entre altres coses, va mostrar-se en contra d’una nova aplicació del 155 a Catalunya i de la presó preventiva dels líders independentistes, així com va donar el seu suport a l’exhumació de Francisco Franco de El Valle de los Caídos.

“Hi havia veus que no estaven en la centralitat que reclamem i que no ajudaven que el nostre discurs fos fàcil”, ha dit a la ràdio del Grup Godó, on ha estat tractat com un important representant de la societat catalana. Amb tot, ha insistit que “Societat Civil no ha moderat el seu discurs, sempre hem estat al mateix lloc” i que, simplement, des que ha tornat a ser president, les seves declaracions “no han estat en la línia de l’espanyolisme tronat”.

D’altra banda, Bosch ha explicat que aquest divendres l’entitat debatrà el seu full de ruta i ha retret als no independentistes que no hagin tingut una proposta per a Catalunya.

Relacionats