Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

Associats del PDeCAT demanen una assemblea extraordinària per integrar-lo en un nou partit sota les sigles de JxCat

Membres del Partit Demòcrata veuen la formació “sense recorregut en solitari” i consideren “urgent” culminar la constitució de Junts per Catalunya

Avatar
Agències 10/12/2019
Pla general del Consell Nacional del PDeCAT a l'auditori AXA de Barcelona, el 20 de juliol de 2019 (Horitzontal)

Associats del PDeCAT demanen la celebració d’una assemblea extraordinària “el més aviat possible” per integrar la formació de David Bonvehí en un nou partit que tingui les sigles de JxCat. El moviment Segon Origen va enllestir un manifest el 16 de novembre, al qual ha tingut accés l’ACN, on consideren que el PDeCAT no té “recorregut en solitari”, i troben “imprescindible” i “urgent” culminar la constitució de JxCat com al partit que aglutini i ordeni l’espai polític.

Aquests membres del PDeCAT estan recollint signatures per forçar l’assemblea extraordinària. També reclamen participar d’una assemblea fundacional de JxCat on es constitueixi com a partit, amb una sola estructura i direcció, un relat i un model de país i un lideratge “clar”. El PDeCAT celebra dissabte un Consell Nacional ordinari on espera aprovar la proposta de la direcció per l’encaix de l’espai postconvergent.