Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Artistes denuncien l’auge de la prostitució inherent al Mobile World Congress 2019

Dilluns començava el Mobil World Congress 2019 de Barcelona. La fira reuneix a Barcelona la flor i nata de la tecnologia mòbil mundial. Però també és un moment en què […]

Joan Vila i Boix 27/02/2019
Web Just Fuck

Dilluns començava el Mobil World Congress 2019 de Barcelona. La fira reuneix a Barcelona la flor i nata de la tecnologia mòbil mundial. Però també és un moment en què els empresaris abusen dels serveis de prostitució de la ciutat. Aquest fet va ser denunciat el dilluns per un grup d’artistes ultrarracionalista anomenat Homo Velamine. Tal com ha publicat el diari El Publico.

Pàgina web de Just Fuck

El grup d’activistes van posar un anunci en una marquesina de plaça Espanya, on s’ anunciava l’aplicació  Just Fuck que prometia ser eficaç en aconseguir prostitutes pels congressistes. I també, empoderar la dona en controlar el seu propi negoci i prescindir del “xulo“. El cartell feia propaganda de l’app, i el grup d’activistes en va dissenyar la web per fer-la creïble. Les autoritats responsables de la marquesina, però, van treure l’anunci el mateix dilluns.

Just Fuck anunciava les prostitutes com un producte més, a l’estil de Glovo o Uber. Per tal de denunciar l’entramat de corrupció econòmica i moral que solen envoltar els grans esdeveniments comercials d’aquest estil. Tot fent servir l’humor negre.

Aquest mateix grup d’activistes ja es va fer conegut l’últim 8 de març en desplegar una bandera d’Espanya gegant a la fi de la manifestació feminista a la Gran Via de Madrid. A l’ensenya es podia llegir: “Viva Espanya feminista”. També van actuar a la manifestació del passat 10 de febrer a Madrid, on portaven una pancarta en què es podia llegir: ¡España por Cojones! Per tal de denunciar l’absurditat de l’acte.