Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Aragonès assegura que els seus socis no el deixaran plantat, però fa una crida a deixar enrere les “batalletes”

L’executiu català fa arribar un missatge a Junts: “cal aïllar les crítiques que no siguin constructives” i “deixar enrere les batalletes del dia a dia”

Redacció 02/08/2022
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la valoració del primer any de mandat. Data de publicació: dimarts 24 de maig del 2022, 14:02 Localització: Barcelona Autor: Jordi Borràs

Durant la compareixença d’aquest dimarts, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet referència a la situació amb els seus socis de Govern, Junts. La suspensió de Laura Borràs com a presidenta del Parlament ha causat polèmica, però Aragonès no ha volgut fer referència al discurs contundent de Borràs un cop suspesa i, però sí que ha fet enviat un missatge a Junts: “cal aïllar les crítiques que no siguin constructives” i “deixar enrere les batalletes del dia a dia”, ha etzibat Aragonès.

Així doncs, el president del Govern ha assegurat: “L’aplicació del reglament del Parlament la setmana passada pot generar soroll i dificultats, però hem de posar els grans reptes de país per sobre d’aquestes circumstàncies. Ens hem de sobreposar a les dificultats que hi pugui haver”.

Tot i això, Aragonès ha donat per fet que els socis no deixaran plantats el Govern i confirmar que no ha rebut cap comentari en aquest sentit.