Divendres, 6 de Desembre de 2019 - Edició 498
La República

Aquesta és la carta que s’ha enviat al Parlament Europeu en defensa dels drets humans

Avui, diumenge 17 de febrer, més de 23 associacions d’advocats a favor dels drets humans han enviat una carta dirigida al president del Parlament Europeu, Antonio Tajani. A la missiva denuncien […]

Redacció
Redacció 17/02/2019
Una imatge del Parlament Europeu

Avui, diumenge 17 de febrer, més de 23 associacions d’advocats a favor dels drets humans han enviat una carta dirigida al president del Parlament Europeu, Antonio Tajani. A la missiva denuncien la vulneració de la llibertat d’expressió que suposa la “prohibició” de la conferència que havien de realitzar els dos presidents de Catalunya, Carles Puigdemont i Quim Torra, aquest dilluns 18 de febrer al Parlament Europeu.

La carta expressa la preocupació dels advocats per la vulneració dels drets elementals que suposa la suspensió de la conferència “Catalonia and the trial on the referendum: a challenge for the EU”. De la mateixa manera també denuncien que amb aquest gest Europa gira l’esquena a la greu situació que viu Catalunya. Per últim esperen que el Parlament Europeu prengui mesures per tal de posar fi a l’anòmala situació que viu el principat actualment. Entre les entitats signants, podem destacar Juristes per la República, Col·lectiu Praga, Coordinadora de l’advocacia de Catalunya, alhora com les seccions sectorials de La Crida Nacional, Esquerra, l’ANC i el PDeCAT.

Relacionats