Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Aquest és el vi que destinarà part dels beneficis a les famílies dels presos polítics

Destinarà el 40% dels beneficis a l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC)

|

- Publicitat -

Lovers Wine Elegance ha presentat aquest divendres el vi ‘Allibera’m’, del qual es destinarà el 40% dels beneficis a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), que recapta fons per sufragar les causes judicials dels presos sobiranistes, i que compta amb un llaç groc a l’ampolla.

Publicitat

L’empresa ha mantingut el símbol encara que l’Oficina Espanyola de Patents i Marques havia prohibit registrar-lo en considerar-lo inconstitucional, per la qual cosa s’ha afegit el text ‘Censurat’ al llaç de l’etiqueta.

En roda de premsa aquest divendres, el responsable de Lovers Wine Elegance Joan Carles Beltran ha destacat que “és una manera d’ajudar a la situació de les famílies” dels empresonats.

“Paraula ‘censurat'”

Ha explicat que han registrat només el nom del vi i ha lamentat la decisió sobre el símbol, però ha defensat mantenir-lo: “Hem afegit la paraula ‘censurat’ perquè és el que ens han fet”.

Es tracta d’un vi elaborat a Falset (Tarragona) amb garnatxa, merlot, ull de llebre i samsó pertanyent a la Denominació d’Origen (DO) Montsant que es comercialitzarà a 6,80 euros l’ampolla i només per Internet.

Et pot interessar  Sánchez torna a posar la "Catalunya del 2017" com a excusa per demanar el vot al PSC en les municipals
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió