Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Antena3 il·lustra l’atac a la comissaria dels Mossos amb una foto de gent penjant llaços grocs

Són tants els casos “d’errors” d’aquesta índole que és impossible no malpensar. Una vegada més, la caverna mediàtica espanyola ha mesclat imatges sobre el procés independentista amb una notícia d’un […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 20/08/2018
Tuit d'Antena3

Són tants els casos “d’errors” d’aquesta índole que és impossible no malpensar. Una vegada més, la caverna mediàtica espanyola ha mesclat imatges sobre el procés independentista amb una notícia d’un atac terrorista.

Tal com es pot veure al vídeo del perfil oficial de la cadena espanyola Antena 3, hi havia una foto d’un home penjant llaços grocs quan tot just quan han donat l’última hora sobre l’atac d’una persona que tot cridant “Al·là és gran” ha intentat agredir agents de la policia catalana amb un ganivet de “considerables dimensions”.

La intenció de vincular violència i República catalana és constant a la caverna mediàtica espanyola i, amb fets com aquests, a poc a poc, l’opinió pública espanyola s’empassa un fals missatge que després permet justificar la violència unionista i estatal contra Catalunya.