Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023
Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023

Anonymous recorda que un fiscal de l’1-O va ser esquitxat pel cas ‘Wikileaks’

Apunten que Javier Zaragoza "s’hauria reunit amb l’administració dels Estats Units per anul·lar la investigació contra els crims del franquisme"

|

- Publicitat -

Aquest dimarts, ha parlat a la sala de vistes del Tribunal Suprem que jutja els presos polítics el fiscal Javier Zaragoza per -entre altres coses- carregar contra les defenses per presentar els acusats com a “víctimes de persecució política” i dir que “l’ús de la violència no es pot atribuir a la policia sinó a qui va mobilitzar ciutadans com a murs humans”.

Publicitat

Potser per això, ‘Anonymous Catalonia’ ha volgut recordar a la xarxa que Zaragoza “va resultar esquitxat pels documents del departament d’Estat dels Estats Units trets a la llum per Wikileaks”. El col·lectiu de hackers ha adjuntat un enllaç de tots els documents on és citat, i ha apuntat que “s’hauria reunit amb l’administració dels Estats Units per anul·lar la investigació contra els crims del franquisme”.

Et pot interessar  La Fiscalia descarta el terrorisme en la causa del Tsunami Democràtic i rebutja investigar Puigdemont i Rovira
Publicitat

Més notícies

Opinió