Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Anonymous filtra una conversa dels organitzadors de la manifestació de JUSAPOL per homenatjar els agents de l’1-O

‘Anonymous Catalonia’ ha publicat al seu perfil de Twitter les converses que estarien mantenint els organitzadors de la manifestació impulsada pel sindicat de policia espanyola ‘Jusapol’ -aquest 29 de setembre, a […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 28/09/2018
Anonymous Catalunya/ Twitter @anoncatalonia

‘Anonymous Catalonia’ ha publicat al seu perfil de Twitter les converses que estarien mantenint els organitzadors de la manifestació impulsada pel sindicat de policia espanyola ‘Jusapol’ -aquest 29 de setembre, a Barcelona- en homenatge als agents que van actuar el passat 1-O a Catalunya.

En les captures d’un xat de WhatsApp publicades per ‘Anonymous Catalonia’, un dels usuaris recomana portar dos “carregadors” a la manifestació i l’organització de ciberactivistes interpreta que es tracta de carregadors de pistola. “¿Patada en los huevos se puede? Con una sonrisa, claro”, diu un altre, deixant entreveure l’actitud agressiva amb que encaren la concentració.

‘Anonymous Catalonia’ recomana protegir-se

En un altre tuit, ‘Anonymous Catalonia’ recomana als ciutadans que assisteixin a la contra manifestació d’aquest dissabte i als actes de reivindicació de l’1-O anar protegits. “És imprescindible portar com a mínim casc i motxilla plena a l’esquena. Que ningú prengués mal per armes prohibides entre els manifestants feixistes”, adverteixen.