Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

Anonymous Catalunya revela nous noms dels jutges catalanòfobs

Anonymous Catalunya publicava ahir -al seu perfil de Twitter- els primers noms dels jutges espanyols que suposadament haurien enviat missatges (sota dominis oficials del CGPJ) carregats d’odi i insults contra […]

Redacció
Redacció 21/09/2018
Anonymous Catalunya/ Twitter @anoncatalonia

Anonymous Catalunya publicava ahir -al seu perfil de Twitter- els primers noms dels jutges espanyols que suposadament haurien enviat missatges (sota dominis oficials del CGPJ) carregats d’odi i insults contra els independentistes i els seus líders. Avui, el col·lectiu de ciberactivistes ha revelat més noms.

Un d’ells és el de Fermin Otamendi Zozaia, magistrat d’instrucció a Navarra (Jutjat d’ Instrucció num. 2), que identifiquen amb les sigles F.O. Li atribueixen la part dels missatges on es diu que als independentistes no els agrada “el respecte i el compliment de la llei”. A més, revelen que ha actuat diverses vegades “contra moviments socials” i posen uns quants exemples.

Anonymous Catalunya també identifica L.A. com Leire Aparicio Martinez, jutgessa d’instrucció a l’àrea metropolitana, que en els missatges hauria considerat “gravíssim” que dirigents i polítics independentistes “menyspreïn el sistema de fonts (llei, costum i principis generals del dret) i la independència del poder judicial”.

I.M.C.S. és, segons els activistes a la xarxa, Isabel Maria Carrillo Saez (Jutjat penal num. 4 de Múrcia) que hauria retret al xat el fet que Alemanya demanés informes sobre els estats de les presons a l’Estat espanyol i algunes “xorrades més”. “Ens ho exigeixen com si fóssim un país bananer”, hauria dit. Carrillo Saez va retirar els càrrecs (el 2011) a Marcos Ortuño i Diego Pardo pel ‘caso Puerto Mayor’.

Per últim, identifiquen F.M. (o F.M.M.) com Florencio de Marcos Madruga, magistrat del Jutjat de Vigilància Penitenciària núm. 1 de Valladolid. Seria el jutge que hauria comparat Carles Puigdemont amb “un violador que en lloc d’introduir el penis introdueix objectes a la vagina”.

Relacionats