Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Alumnes i professors de la Universitat de Vic organitzen un dejuni en suport a la vaga de fam

Estudiants, docents, personal investigador i professionals de l’administració i serveis de la UVic-UCC han organitzat pel proper dilluns 17 de desembre una jornada reivindicativa per exigir la llibertat dels presos […]

Agències 13/12/2018
Exterior d'un edifici de la Universitat de Vic / ACN

Estudiants, docents, personal investigador i professionals de l’administració i serveis de la UVic-UCC han organitzat pel proper dilluns 17 de desembre una jornada reivindicativa per exigir la llibertat dels presos polítics.

La iniciativa, organitzada a títol individual, inclourà un dejuni col·lectiu que durarà 24 hores i que arrencarà al vespre. Està oberta a tothom, independentment de si forma part o no de la comunitat educativa. En paral·lel, han elaborat un manifest en el qual exigeixen que es deixin de vulnerar els drets dels polítics i insten a altres universitats a dur a terme iniciatives similars. Membres de la FUB de Manresa també s’hi han adherit.

L’anunci del dejuni arriba el mateix dia que l’alcalde de Montblanc ha iniciat la vaga de fam i també s’ha programat una acció similar a Mallorca.