Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Alsina té “una relació estreta” amb Junts, però descarta ser militant de la formació

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert ha deixat palès el suport incondicional cap a Jordi Sánchez: “És d’una generositat absoluta”

Redacció 15/04/2022

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, té clara la seva posició dins del partit Junts per Catalunya: està compromesa amb la formació, però no té cap intenció de fer-se’n militant. La relació amb el partit de Puigdemont és “estreta i constant”, però només serà partícip des d’un rol institucional: “Com a consellera de Junts i com a persona que treballa cada dia en aquest projecte polític, però no tinc intenció de participar en un altre nivell”, ha deixat palès a una entrevista feta per Europa Press.

En la mateixa entrevista ha volgut donar un suport incondicional cap al secretari general de Junts Jordi Sánchez: “El pas al costat que va anunciar és una decisió generosa, que posa al servei que hi hagi una candidatura de consens, i que el congrés serveixi per continuar enfortint el partit”.

Finalment, també ha fet la següent reflexió sobre el proper congrés de Junts que se celebrarà al juny: “Cal trobar una solució que integri les diferents sensibilitats del partit i les sumi en positiu al servei de Catalunya”.