Edició 2159

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 24 de juny del 2024
Edició 2159

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 24 de juny del 2024

Alsina té “una relació estreta” amb Junts, però descarta ser militant de la formació

|

- Publicitat -

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, té clara la seva posició dins del partit Junts per Catalunya: està compromesa amb la formació, però no té cap intenció de fer-se’n militant. La relació amb el partit de Puigdemont és “estreta i constant”, però només serà partícip des d’un rol institucional: “Com a consellera de Junts i com a persona que treballa cada dia en aquest projecte polític, però no tinc intenció de participar en un altre nivell”, ha deixat palès a una entrevista feta per Europa Press.

Publicitat

En la mateixa entrevista ha volgut donar un suport incondicional cap al secretari general de Junts Jordi Sánchez: “El pas al costat que va anunciar és una decisió generosa, que posa al servei que hi hagi una candidatura de consens, i que el congrés serveixi per continuar enfortint el partit”.

Finalment, també ha fet la següent reflexió sobre el proper congrés de Junts que se celebrarà al juny: “Cal trobar una solució que integri les diferents sensibilitats del partit i les sumi en positiu al servei de Catalunya”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut