Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Albiol, en temps rècord, ja ha tret a passejar una oposició basada en la roïnesa i en mitges veritats

|

- Publicitat -

Xavier García Albiol, des d’ahir exalcalde de Badalona, ja ha actualitzat el seu perfil de Twitter i ha deixat clar que està treballant per “Badalona 2023”.

Publicitat

Poques hores després d’haver rebut la moció de censura, ja s’ha posat a fer oposició al govern de Guijarro amb la data electoral ben fixada.

Albiol, qui no destaca precisament per ser un amant de la investigació en la política, ha tornat a la cantarella clàssica del “netegem Badalona”, aquest cop amb un toc antiokupa.

En aquest cas, ha lamentat que David Torrents, ara regidor en el govern de Badalona, “es va posar públicament a favor dels okupes i en contra dels veïns”.

No obstant això, si es para atenció a les declaracions de Torrents, no és del tot cert, ja que en el vídeo explica que “no només Albiol és un problema” i destaca que la ciutat pateix una “una emergència social i habitacional”.

Per tant, la visió de Torrents resulta més àmplia que la d’Albiol. Mentre el popular es limita a criminalitzar l’ocupació, el regidor de Junts exposa que hi ha un problema de l’habitatge, perquè no es pot accedir a habitatges de qualitat, però també social en tant que l’ocupació pot comportar problemes per al conjunt de la societat badalonina.

Així doncs, amb poques hores Albiol ens ha recordat que hi ha un clar punt positiu del seu govern: no està a l’oposició dient mentides per aconseguir l’alcaldia.

Cal destacar també que la piulada de Torrents que ha citat l’ha referenciat amb una captura de pantalla, perquè sigui més difícil accedir a les declaracions del regidor de Junts. El líder del PP no ha fet comentaris a la xarxa social sobre la seva presumpta implicació en els Papers Pandora.

Et pot interessar  Polèmica a Badalona: el candidat de Junts diu que prefereix Albiol abans que ERC
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió