Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Alamany dona suport a la CUP de Girona

La diputada Elisenda Alamany va seure ahir per primer cop fora del grup de CAT-ECP a l’hemicicle del Parlament i va assistir al ple per primera vegada com a diputada no […]

Redacció
Redacció 28/02/2019
Elisenda Alamany amb els candidats de Guanyem Girona/ Twitter @GuanyemGirona

La diputada Elisenda Alamany va seure ahir per primer cop fora del grup de CAT-ECP a l’hemicicle del Parlament i va assistir al ple per primera vegada com a diputada no adscrita. Concretament, Alamany va ser ressituada, de manera provisional i a l’espera de l’acord definitiu de la Mesa i la junta de portaveus, en un escó situat a la bancada esquerra de la cambra, al costat dels diputats de la CUP.

Un dia després, Alamany s’ha reunit amb l’alcaldable de Guanyem Girona (una coalició de l’esquerra independentista, impulsada per la CUP), Lluc Salellas, i altres membres de la formació, per parlar sobre “com podem construir el republicanisme català des dels municipis”. La diputada ha mostrat el seu suport a la candidatura en considerar “més necessari que mai la construcció de candidatures àmplies que agrupin a persones i organitzacions que aposten per obrir els ajuntaments i posar-los al servei de la gent”.