Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Acció Climàtica articula un sistema “d’emergència” de rec per “salvar” 4.000 hectàrees d’avellaners al Camp de Tarragona

Dimecres vinent hi ha prevista una reunió entre el departament i la comunitat de regants de Riudecanyes

|

- Publicitat -

El Departament d’Acció Climàtica està articulant un sistema “d’emergència” de rec per “salvar” 4.000 hectàrees d’avellaners al Camp de Tarragona, i evitar així que s’hagin d’arrencar a causa de la falta d’aigua al pantà de Riudecanyes. Ho ha dit la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, en una visita a Verdú per valorar l’impacte de la sequera en aquesta zona de Ponent.

Publicitat

Jordà ha assegurat que es tracta d’una acció de “cirurgia” per fer front a l’impacte en l’agricultura de la sequera. Segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies, dimecres 24 de maig hi ha prevista una reunió amb la comunitat de regants de Riudecanyes per estructurar aquest sistema de rec.

Sobre aquest anunci, Unió de Pagesos ha demanat que Acció Climàtica “concreti els mecanismes de col·laboració” entre l’Agència Catalana de l’Aigua i les comunitats de regants del Molinet de Reus i del pantà de Riudecanyes. També que es “materialitzin” les obres d’emergència per salvar els conreus llenyosos que tenen dotació de reg de l’embassament de Riudecanyes.

Et pot interessar  Hard Rock, el projecte encallat del Camp de Tarragona que divideix els partits sobre el model turístic i econòmic
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió