Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Feijóo es fixa com a objectiu fer del PP la primera força en vots el 28-M i aconseguir més governs autonòmics

El líder del PP avança que es farà corresponsable dels resultats de les autonòmiques i les municipals

|

- Publicitat -

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha reunit aquest dilluns la Junta Directiva del PP per preparar l’inici de la campanya electoral de les autonòmiques i municipals del 28-M. Durant la seva intervenció s’ha fixat com a objectiu convertir el PP en la primera força en vots i augmentar el nombre de comunitats autònomes i ajuntaments governats pels populars.

“Si el PP és la primera força política a Espanya estarem fent el primer pas per oferir a Espanya un govern millor”, ha afirmat. Feijóo també ha avançat que s’implicarà a fons en la campanya. “Recorreré Espanya amb vosaltres, seré l’últim afiliat als actes i em faré corresponsable dels resultats de les municipals i de les autonòmiques”, ha sentenciat.

Publicitat

Durant el seu discurs, el líder del PP ha criticat la política d’aliances del PSOE i ha advertit que contràriament al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, no “provarà d’ajudar a altres partits” per camuflar uns possibles mals resultats, i per això “mai treballaré per facilitar vots a altres partits en perjudici del nostre”.

Coincidint amb una nova fornada d’enquestes que situen el PP i Vox al llindar d’aconseguir la Moncloa, Feijóo ha advertit que “l’obligació” del PP és “garantir un govern millor a cada racó d’Espanya”, i ha afirmat que els candidats del PSOE no es poden desvincular ara de l’acció del govern de Pedro Sánchez.

Segons Feijóo, “Sánchez i els seus” ja donen per feta “la seva derrota” perquè només ofereixen un govern format per “una coalició de perdedors” formada per “vint partits” que només estan units per l’objectiu de “romandre en el poder”. “Sánchez ja no aspira a ser president dels que volen un govern socialista”, sinó d’un govern “tripartit” amb “Podem 1 i Podem 2”.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil

“Sánchez i els seus ja només poden fiar la seva supervivència a la resignació”, ha dit, però “nosaltres no ens resignem”. “Tenim set setmanes”, ha dit, “i us animo a fer tot el possible per aconseguir els nostres objectius” i que el 28-M “es passi pàgina al malson que tenim avui”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut