Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

14-F: Cues i afluència constant de votants a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona

La jornada del 14-F arrenca sense incidents als 42 col·legis electorals de la ciutat, tot i alguns retards en l’obertura

Redacció 14/02/2021
Pla obert d'una senyora votant al col·legi electoral de la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona durant les primeres hores de la jornada electoral del 14-F. Imatge del 14 de febrer del 2021 (Horitzontal).

L’afluència de votants ha estat constant al llarg d’aquest matí de la jornada electoral del 14-F al col·legi electoral de la Tàrraco Arena Plaça. Durant les primeres hores, s’ha format una cua d’electors fins al capdamunt del carrer Mallorca per poder accedir al recinte. Tot i que les catorze meses electorals s’han constituït a les nou, l’obertura d’aquesta seu s’ha retardat una estona per tal d’evitar les acumulacions de persones, ja que els membres suplents no han tingut l’autorització per marxar fins a quarts de deu del matí. En declaracions a l’ACN, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assegurat que no hi ha hagut incidents remarcables en els 42 col·legis habilitats.

“Gran satisfacció perquè s’han constituït el 100% de les meses, els col·legis són segurs; i la participació té pinta de ser molt bona perquè les cues són molt llargues”, ha afirmat Ricomà.