Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

1.300 persones se salten el toc de queda per seguir celebrant les festes del barri de Gràcia de Barcelona

Més de 1.300 persones han fet cas omís del toc de queda i han seguit celebrant les festes del barri de Gràcia. A les 2:00 h un grup a la Plaça Lennon, davant la pressió dels Mossos va negar a anar-se’n i va llançar objectes a la línia policial

Redacció
Redacció 19/08/2021
Un grup de persones envolta un cotxe que circula pel barri de Gràcia

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat la matinada d’aquest dijous unes 1.300 persones que continuaven de festa per les places i els carrers del barri de Gràcia passades les 1.00 hores, quan comença el toc de queda.

Els agents participaven en un dispositiu per garantir el compliment del toc de queda durant les festes majors del barri i a les 00.30 van començar a avisar els participants que havien de marxar a casa, han informat els Mossos.

A les 2.00 hores encara quedava un grup d’unes 500 persones a la plaça Lennon, que van negar-se a anar-se’n i van començar a llançar objectes a la línia policial.

Encara que no va haver-hi detinguts, diverses de les persones que eren en aquesta concentració van ser denunciades per presumpta desobediència i per saltar-se les restriccions per frenar els contagis de covid-19.

En el dispositiu també va participar la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va dur a terme identificacions però cap detenció, han informat fonts del consistori.