Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

VMware invertirà 100 milions de dòlars i crearà 250 llocs de treball en un centre d’innovació en vendes a Barcelona

ACN Barcelona.-La multinacional americana experta en innovació de programari empresarial VMware ha anunciat un pla d’inversió de 100 milions de dòlars en cinc anys per desenvolupar un centre de vendes […]

Avatar
Agències 09/04/2019

ACN Barcelona.-La multinacional americana experta en innovació de programari empresarial VMware ha anunciat un pla d’inversió de 100 milions de dòlars en cinc anys per desenvolupar un centre de vendes digitals europeu amb seu al districte 22@ de Barcelona. Aquestes instal·lacions crearan, de primeres, 120 llocs de treball que s’incrementaran fins als 250. La inversió forma part de l’estratègia de creixement de VMware per desenvolupar i fomentar el talent tecnològic a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. En declaracions a l’ACN, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha celebrat l’anunci tot assegurant que és una bona notícia per a Catalunya: “Estem molt satisfets per la confiança”, ha dit. Projectes com aquest, segons Chacón, contribueixen a consolidar Catalunya com a “pol d’atracció d’inversió estrangera” vinculada a les noves tecnologies, concentrant el 40% d’aquest tipus d’inversions a l’Estat.

El centre d’innovació en vendes de VMware tindrà la seva seu al districte 22@ de Barcelona i estarà dirigit per Angus McGeachie. Aquesta nova seu permetrà a VMware prestar un millor assessorament als clients i ampliar les perspectives professionals dels seus empleats, gràcies en part a la formació contínua de la VMware Sales Academy.