Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Villarejo, Valtònyc, el català, Qatar i l’avortament

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’, amb noves revelacions de les clavegueres de l’Estat: “Interior avaló un informe falso de Villarejo contra el secesionismo”. I […]

Agències 17/05/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’, amb noves revelacions de les clavegueres de l’Estat: “Interior avaló un informe falso de Villarejo contra el secesionismo”. I després: “El Gobierno impulsa la tercera ley del aborto en democracia”. ‘El Periódico’, també amb revelacions sobre l’ex comissari: “Villarejo va filtrar a Aguirre les preguntes d’un interrogatori”. Al tema central: “El tatuatge, nou art de masses”. ‘El Punt Avui’, sobre la negativa de Bèlgica a extradir el raper mallorquí: “Valtònyc guanya”. I a la fotografia central, soldats russos escorcollen tropes ucraïneses: “La resistència a Mariúpol es rendeix”.

‘La Vanguardia’, amb notícies de recuperació post pandèmica: “El Prat recupera la plena capacitat després de l’aturada de la pandèmia”. I al costat: “Els últims combatents d’Azovstal, a Mariúpol, es rendeixen a les forces russes”.

‘La Razón’ observa l’estratègia política del govern espanyol: “Moncloa busca frenar a Feijóo con el PP corrupto del pasado”. I al costat: “Rusia controla Azovstal y pone fin a la batalla de Mariupol”.

‘Ara’ aposta pel debat sobre la llengua: “Triple resposta pel català a l’escola”. També destaca: “Bèlgica nega de manera definitiva l’extradició de Valtonyc”.

‘ABC’ destaca una de les mesures estrelles del soci de coalició del PSOE al govern espanyol: “Aborto a espaldas de los padres desde los 16 años y sin reflexión”. I en segon terme: “La Zarzuela activó hace semanas la seguridad para Don Juan Carlos”.

I ‘El Mundo’, sobre els moviments geoestratègics del govern espanyol: “Sánchez se vuelca con Catar en plena crisis del gas con Argelia”. I en segon terme: “El PP hace autocrítica tras el error de Bendodo: “Falta pulso y más equipo””.