Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Tot per Terrassa demana a Núria Marín que rectifiqui i que el deute d’Endesa no l’assumeixi cap administració pública

ACN Terrassa.-Tot per Terrassa ha presentat una moció a la Diputació de Barcelona en què demana a la presidenta, Núria Marín, que rectifiqui les seves declaracions on instava la Generalitat […]

Avatar
Agències 12/09/2019

ACN Terrassa.-Tot per Terrassa ha presentat una moció a la Diputació de Barcelona en què demana a la presidenta, Núria Marín, que rectifiqui les seves declaracions on instava la Generalitat a assumir part del deute que reclama Endesa. La formació reclama fermesa i que aquest deute no sigui finançat per cap administració pública. La iniciativa també demana als ajuntaments i a totes les administracions competents que utilitzin “les vies sancionadores de manera contundent, en cas que les subministradores elèctriques realitzin talls a llars o famílies no permesos per la Llei 24/2015”. Segons Tot per Terrassa, el deute ha de ser condonat, ja que no hi ha cap conveni entre la Generalitat i l’empresa que obligui al pagament.

Així mateix, el partit també reclama a Endesa que “retiri l’amenaça que fa als ajuntaments”, i critica el to que utilitza quan es dirigeix a representants legítims dels ciutadans. Pel que fa a la Generalitat, Tot per Terrassa li demana que lideri la defensa dels drets energètics, especialment dels ciutadans més vulnerables.