Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

Torrent, sobre el Mobile: “És una gran notícia que consolida Catalunya com un hub tecnològic a escala mundial”

ACN Barcelona – El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha celebrat la notícia sobre l’allargament del contracte amb l’empresa GSMA, encarregada d’organitzar el Mobile World Congress, i que aquest […]

Agències 27/06/2022

ACN Barcelona – El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha celebrat la notícia sobre l’allargament del contracte amb l’empresa GSMA, encarregada d’organitzar el Mobile World Congress, i que aquest dilluns ha anunciat que mantindrà l’esdeveniment a la capital catalana, com a mínim, fins el 2030. Torrent ha afirmat que és una “gran notícia que consolida Catalunya com a hub tecnològic a escala mundial”. El conseller també ha posat en relleu que la celebració d’aquest congrés “genera dinamisme i activitat econòmica” pel país, i ha posat en valor “el recorregut i el llegat” que té amb Barcelona i Catalunya.

El titular d’Empresa també ha assegurat que el Mobile permet “associar la marca Barcelona i Catalunya” als avenços tecnològics i al sector de les start-ups.  En aquest sentit, ha recordat la presència d’ACCIÓ en l’esdeveniment, “precisament, amb l’objectiu de mostrar quin és el dinamisme en la generació d’empreses tecnològiques en el nostre país”.

El consell d’administració de la GSMA, empresa organitzadora del Mobile World Congress, ha anunciat aquest dilluns l’acord per prorrogar la celebració de la fira fins al 2030. Segons ha explicat la companyia dirigida per John Hoffman en un comunicat, la relació amb la capital catalana en els últims anys s’ha demostrat com un “èxit rotund” i ha assenyalat Barcelona com un “element clau” per crear un ecosistema al voltant de la indústria del mòbil. El Mobile World Congress és la fira més important que acull la ciutat i genera un impacte econòmic aproximat de 500 milions d’euros.