Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Toni Soler atribueix la polèmica pel gag de la Verge del Rocío a “l’electoralisme”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Toni Soler ha atribuït la polèmica a l’entorn del gag de la Verge del Rocío a “l’electoralisme”. Al començament de l’edició d’aquest dimarts del programa ‘Està passant’, la primera després de Setmana Santa, el presentador ha destacat que alguns dels que han expressat queixes han estat el president de la Junta d’Andalusia, el popular Juanma Moreno, la líder del partit d’esquerres Adelante Andalucía, Teresa Rodríguez, o el president de l’Aragó, el socialista Javier Lambán, i ho ha atribuït al període electoral. Lluny de disculpar-se, Soler els ha exigit disculpes a ells, en especial a Moreno, que va acusar el programa de menysprear els andalusos. “És mentida, és irresponsable i és demagògic”, ha afirmat el presentador.

Després de defensar la vàlua de l’humorista Judit Martín, Soler s’ha mostrat molt sorprès de “l’abast” de la polèmica, ironitzant que aquests dies a Espanya s’ha parlat més d’això que de la victòria del Reial Madrid contra el Barça. “El gag potser era dolent, però i el partit de Lewandoski?”, s’ha lamentat Soler.

Publicitat

I després d’aquestes reflexions ha obert un capítol de disculpes en el qual n’ha exigit a Moreno per les acusacions de menyspreu als andalusos i als polítics “d’aquí i d’allà” que han “aprofitat per arreplegar vots, dos en el cas de Ciutadans”.

També ha exigit disculpes a la “premsa espanyola” a la qual ha acusat d’intimidar el seu equip. “Això és cossa meva”, ha afirmat. I alhora n’ha exigit als bisbes catalans “per preocupar-se més de l’humor de TV3 que de la pederàstia”.

A més n’ha demanat al periodista Carlos Herrera, “que va dir que si poguéssim, ficaríem tots els andalusos en camps de concentració”. Soler ha quedat uns moments en silenci i tot seguit ha afegit: “Aquí hauria de fer una broma, però és tan gros que no sé com fer-la”.

Finalment també n’ha exigit a la Fundació Espanyola d’Advocats Cristians, que ha presentat una demanda contra el programa, i ha advertit: “si hi ha judici, citarem la Verge del Rocío com a testimoni de la defensa”.

“Quan haguem rebut totes aquestes disculpes, potser les acceptarem”, ha acabat el presentador, abans de donar pas a la següent secció del programa.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió