Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Tito Álvarez deixa de ser portaveu de l’associació Élite Taxi per centrar-se en Taxi Project 2.0

ACN Barcelona.-El portaveu d’Élite Taxi, Alberto ‘Tito’ Álvarez, abandona el càrrec de l’associació per centrar-se en la plataforma Taxi Project 2.0. Així ho ha anunciat aquest dilluns en una carta […]

Agències 05/08/2019

ACN Barcelona.-El portaveu d’Élite Taxi, Alberto ‘Tito’ Álvarez, abandona el càrrec de l’associació per centrar-se en la plataforma Taxi Project 2.0. Així ho ha anunciat aquest dilluns en una carta oberta als membres de l’associació que ha liderat fins ara, en què explica ha pres la decisió per diversos motius, entre els quals els “atacs” d’algunes persones del sindicat. Amb tot, Álvarez ha comentat que seguirà sent “un mes” d’Élite Taxi i ha expressat el seu suport a l’actual Junta Directiva. “No m’aparto de la lluita simplement canvio de lloc”, ha subratllat. El fins ara portaveu d’Élite ha explicat que ja feia uns mesos que s’estava plantejant deixar la primera línia l’associació i ha destacat que un cop han aconseguit mobilitzar-se al carrer i l’aprovació dels decrets del govern espanyol i el Govern per regularitzar el sector de les VTC ara és hora de “professionalitzar” aquesta lluita amb mitjans econòmics i la contractació d’advocats, economistes i professors universitaris, a més de la col·laboració econòmica dels seus afiliats.

En declaracions a l’ACN, Tito Álvarez també ha avisat que al setembre les plataformes VTC podrien tornar “en massa” a Barcelona. “La lluita continua”, ha dit el fins ara portaveu d’Élite Taxi.El passat mes d’abril, Álvarez va presentar Taxi Project 2.0 en un acte als cinemes Gran Via 2 davant mig milers de persones, entre els quals hi havia diversos representants polítics, i va definir l’entitat com “lobby dels antilobbies” que desembarcaria a Brussel·les amb l’objectiu de combatre la competència “deslleial” de les plataformes com Uber i Cabify.