Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Standard & Poors manté la nota A amb perspectiva estable al deute sobirà espanyol

ACN Barcelona.-L’agència de qualificació Standard & Poors (S&P) ha decidit mantenir la nota A amb perspectiva estable al deute sobirà espanyol, segons una nota que ha fet pública aquest divendres. […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Barcelona.-L’agència de qualificació Standard & Poors (S&P) ha decidit mantenir la nota A amb perspectiva estable al deute sobirà espanyol, segons una nota que ha fet pública aquest divendres. El Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha considerat que el fet “demostra la solidesa de fons” de l’economia espanyola. El Ministeri també celebra que l’agència hagi ressaltat la “bona trajectòria” de creixement econòmic i de reducció de desequilibris dels darrers anys. S&P afirma que el coronavirus tindrà un impacte en els comptes espanyols, però el Ministeri posa en valor que, segons el seu parer, també afirma que el creixement acumulat entre el 2020 i el 2021 serà “pràcticament similar” al que s’hauria registrat sense la crisi.

En tot cas, el Ministeri també alerta que qualsevol previsió, vagi en el sentit que vagi, s’ha de prendre amb “molta cautela”.