Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Solsona proposa decorar finestres i balcons per Sant Jordi amb elements de la Diada

ACN Solsona.-El confinament obliga a trobar solucions imaginatives per mantenir viu l’esperit de la Diada, malgrat el coronavirus hagi obligat llibreters i floristes a canviar la data de Sant Jordi. […]

Avatar
Agències 15/04/2020

ACN Solsona.-El confinament obliga a trobar solucions imaginatives per mantenir viu l’esperit de la Diada, malgrat el coronavirus hagi obligat llibreters i floristes a canviar la data de Sant Jordi. A Solsona, sota el lema ‘Un llibre, el millor escut’, el consistori i la biblioteca municipal proposen decorar finestres i balcons amb elements de la Diada i pujar vídeos i fotografies a internet amb recomanacions de lectures i contes. Les propostes es podran trobar agrupades sota les etiquetes #JoRecomano i #JoExplicoUnConte. L’aportació de l’Ajuntament a la festa serà una conte en format audiovisual inspirat en la llegenda de Sant Jordi i amb adaptació en llengua de signes.

El llibre és una representació d’un text de Sílvia Torralba editat desinteressadament per Vilà Produccions i amb diverses col·laboracions especials de ciutadans i professionals solsonins. Es podrà veure als comptes municipals d’Instagram i Facebook.