Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Sitges tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan

ACN Sitges.-L’Ajuntament de Sitges impedirà l’accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan. El proper 23 de juny, les platges del municipi quedaran tancades a partir de les […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Sitges.-L’Ajuntament de Sitges impedirà l’accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan. El proper 23 de juny, les platges del municipi quedaran tancades a partir de les 18 h fins les 10 h de l’endemà. El consistori justifica la mesura en el marc del pla de seguretat i sanitari marcat per la pandèmia de la covid-19, i pretén evitar les grans concentracions de persones a la sorra. Sitges és el tercer municipi del gran Penedès que decideix tancar les platges, després que a finals de la setmana passada ho anunciessin Cubelles (Garraf) i Cunit (Baix Penedès). En els tres casos, la mesura arriba arran de les recomanacions de Protecció Civil i després que Barcelona anunciés que vetaria l’accés a les seves platges durant la revetlla.

Sitges preveu fer un dispositiu policial especial durant la nit de la revetlla, amb agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el reforç d’agents de seguretat privada.