Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Silvia Abascal, Asier Etxeandia i Iván Massagué roden a Barcelona ‘Asombrosa Elisa’

ACN Barcelona.-Silvia Abascal (‘El Lobo’, ‘La Catedral del Mar’), Asier Etxeandia (‘Dolor y gloria’, ‘Velvet’), Ivan Massagué (‘El hoyo’, ‘El laberinto del fauno’) i Jana San Antonio han començat a […]

Avatar
Agències 10/08/2021

ACN Barcelona.-Silvia Abascal (‘El Lobo’, ‘La Catedral del Mar’), Asier Etxeandia (‘Dolor y gloria’, ‘Velvet’), Ivan Massagué (‘El hoyo’, ‘El laberinto del fauno’) i Jana San Antonio han començat a rodar a Barcelona ‘Asombrosa Elisa’, l’òpera prima de Sadrac González-Perellón. El film compta amb la participació de TV3 i explica la història de l’Elisa, una nena de dotze anys que, després de la mort accidental de la seva mare, intenta convèncer el seu pare que posseeix els superpoders de la seva heroïna de còmic preferida, amb els que pot venjar-se de qui va provocar el tràgic accident. El film es rodarà durant quatre setmanes i arribarà als cinemes el 2022.

“La necessitat de buscar una segona identitat que et permeti fer coses que sent tu mai t’atreviries a fer sempre m’ha semblat un dels punts més interessants de les històries de superherois”, ha explicat González-Perellón. El director ha assegurat que el muntatge parla de l’empoderament femení vinculat amb un altre que “sempre” l’ha fascinat: el poder que pot sorgir d’un trauma, d’un sentiment de culpa o de negació, i la ira que tots aquests sentiments poden arribar a provocar.