Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Set equipaments culturals impulsen una programació especial per reivindicar l’orgull LGTBI

ACN Barcelona.-La Fundació Joan Miró, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu […]

Agències 11/06/2021

ACN Barcelona.-La Fundació Joan Miró, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Nacional d’’Art de Catalunya i els Museus de Sant Cugat del Vallès han impulsat una programació especial d’activitats per celebrar i reivindicar l’orgull i l’alliberament LGTBI. Sota el nom de ‘Museus LGTBI’ es faran visites comentades, itineraris especials, exposicions temporals i xerrades durant els mesos de juny i juliol, a través d’una relectura de les col·leccions i espais dels equipaments. L’objectiu és posar en valor realitats que, fins ara, eren poc representades o desconegudes en els relatsmuseogràfics habituals.

La iniciativa compta amb el suport del Centre LGTBI de Barcelona, que hi ha col·laborat organitzant una sessió de formació sobre diversitat sexual i de gènere per als diferents equips professionals implicats, un taller de drag, així com la campanya de comunicació del projecte.