Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

‘Semiidèntics’, de Muriel Villanueva, i ell llegat d’Arcadi Oliveres, primeres apostes d’Angle Editorial pel 2021

ACN Barcelona.-Angle Editorial publicarà una desena de títols entre gener i març del 2021. El catàleg del segell s’ampliarà d’una banda amb obres d’autors catalans, com la nova novel·la de […]

Avatar
Agències 10/12/2020

ACN Barcelona.-Angle Editorial publicarà una desena de títols entre gener i març del 2021. El catàleg del segell s’ampliarà d’una banda amb obres d’autors catalans, com la nova novel·la de Muriel Villanueva, ‘Semiidèntics’, un llibre encara sense títol amb les idees i el llegat de l’economista Arcadi Oliveres, i ‘Amor i no’, d’Alba Dalmau. En l’apartat de traduccions al català d’obra literària estrangera, l’editorial publicarà ‘Apunts del subsòl’, de Dotstoievski, ‘El gènere en disputa’, de Judith Butler, ‘La pantera de les neus’, de Sylvain Tesson, ‘L’illa del doctor Moreau’, de H. G. Wells, ‘Carrer del perdó’, de Mahi Binebine, ‘El meu any de descans i relaxació’, d’Ottessa Moshfegh, i ‘El país dels altres’, de Leïla Slimani.

Pocs mesos després de rebre el Premi Llibreter 2020 de Literatura Infantil i Juvenil per ‘Dunes. Diari d’un altre estiu’ (Babulinka Books), Muriel Villanueva publicarà al gener amb Angle Editorial ‘Semiidèntics’, una novel·la on presenta la història sobre dos joves que es qüestionen la seva identitat, la seva realitat sexual i els seus orígens.Arcadi Oliveres serà un dels autors locals que editarà el segell el primer trimestre de l’any vinent. L’economista publicarà un llibre (encara sense títol) on recull les seves idees, el seu llegat en l’activisme social i alguns dels seus temes clau: el capitalisme, el canvi climàtic, la democràcia i la cultura de la pau. Tanca la tríada d’autors catalans Alba Dalmau amb la seva tercera novel·la, ‘Amor i no’. Una obra sobre una relació d’amor poc convencional, que s’inicia a Roma i, aparentment, acaba ara.