Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Sàmper replica a l’Ajuntament que hauria d’haver actuat abans amb el bloc Gayarre i que els Mossos obeeixen el jutge

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha replicat al regidor de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, que el consistori hauria d’haver actuat abans en el cas […]

Avatar
Agències 15/12/2020

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha replicat al regidor de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, que el consistori hauria d’haver actuat abans en el cas del bloc Gayarre, desnonat aquest dimarts, i que els Mossos d’Esquadra obeeixen el jutge. “L’Ajuntament tenia coneixement del desnonament i no serveix que actuï per trobar una solució d’urgència amb fets ja consumats. Caldria haver-ho fet abans”, ha apuntat Sàmper a través de Twitter després que Serra recriminés el dispositiu policial i digués que no s’havia avisat Serveis Socials. El conseller ha afegit que “intentar fer veure que depèn de la policia equival a no buscar una solució real al problema”.

“És l’autoritat judicial qui ordena als Mossos actuar, i un regidor hauria de saber-ho”, ha subratllat Sàmper, que ha criticat que aquest tema és “massa greu per fer-ne demagògia”, tot apuntant que es veia “obligat” a respondre a la interpel·lació d’un càrrec públic.Segons el conseller, la policia “no és ni l’origen del problema ni en té la solució”, i per això ha tornat a oferir tota la seva col·laboració per trobar una solució conjunta a la problemàtica de l’habitatge i els desnonaments.