Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Salut treballa per “justificar” mesures “més estrictes” com el toc de queda

ACN Barcelona.-El Departament de Salut està treballant per “justificar” tècnicament i des del punt de vista sanitari mesures “més estrictes”, com el toc de queda. Així ho ha explicat la […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Barcelona.-El Departament de Salut està treballant per “justificar” tècnicament i des del punt de vista sanitari mesures “més estrictes”, com el toc de queda. Així ho ha explicat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, en ser preguntada sobre si el Govern optarà finalment per aquesta opció. Ha afegit que s’està donant el suport necessari per “avançar” en aquest tema. No ha concretat però les característiques que podria tenir aquest toc de queda, tot i que ha afirmat que la incidència per territoris és un criteri “molt determinant” a nivell tècnic. De la seva banda, la directora del CatSalut, Gemma Craywinckel, ha insistit que des d’una visió estricament sanitària, sí que demanen mesures “més contundents” que les actuals.

En aquest sentit, totes dues han recordat que el sistema sanitari està reclamant mesures com aquest toc de queda davant l’empitjorament brusc de la situació epidemiològica.