Diumenge, 7 de març de 2021 - Edició 955
La República

Rosalía i Billie Eilish publiquen la seva esperada col·laboració ‘Lo vas a olvidar’

ACN Barcelona.-Les populars cantants Rosalía i Billie Eilish han publicat aquest dijous l’esperada cançó i videoclip ‘Lo vas a olvidar’ a través de les xarxes socials. ‘Lo vas a olvidar’, […]

Avatar
Agències 21/01/2021

ACN Barcelona.-Les populars cantants Rosalía i Billie Eilish han publicat aquest dijous l’esperada cançó i videoclip ‘Lo vas a olvidar’ a través de les xarxes socials. ‘Lo vas a olvidar’, cantada majoritàriament en castellà, formarà part de la banda sonora de la sèrie d’HBO ‘Euphoria’ i s’inclourà en un capítol especial que està dedicat a una de les protagonistes, la Jules, i que s’estrena aquest dissabte. Eilish i Rosalía van anunciar a través de les seves xarxes socials la publicació del tema, un anunci que va generar una gran expectació entre els seus seguidors. Pocs minuts abans que es publiqués la cançó a les sis de la tarda, més de 55.000 persones estaven esperant ser les primeres a escoltar-la pel canal de Youtube de la cantant nord-americana.

La col·laboració ja està disponible en totes les plataformes digitals de les dues cantants i es va estrenar una part de la cançó a principis de setmana al tràiler oficial de la sèrie i s’escoltarà a l’episodi especial ‘Part 2: Jules’. El videoclip oficial de la cançó va ser dirigit pel premiat Nabil i protagonitzat per les mateixes Billie Eilish i Rosalía.