Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Rodríguez diu que la taula de diàleg no és “necessària” perquè a Catalunya ja hi ha “diàleg permanent”

ACN L’Escala – La ministra de Política Territorial i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, assegura que no hi ha data per a una nova reunió de la taula de […]

Agències 23/02/2023

ACN L’Escala – La ministra de Política Territorial i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, assegura que no hi ha data per a una nova reunió de la taula de diàleg però que aquest “instrument extraordinari” no és “necessari” en aquest moment perquè hi ha un diàleg “permanent” entre les dues administracions. Durant una visita a l’Escala, Rodríguez ha dit que a Catalunya “afortunadament” s’ha recuperat la “normalitat institucional” i que, tot i que cal reivindicar “el que s’ha aconseguit amb l’esforç col·lectiu”, el “govern celebra que no sogui necessari dotar-nos d’aquesta extraordinaritat de convocar-nos”. “Des d’Espanya amb Catalunya mirem el futur amb optimisme”, ha dit.

Sobre la petició de la fiscalia a Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, la ministra ha dit que la respecten però ha defensat els “passos importants” que s’han fet amb la reforma del Codi Penal. “Ningú pot negar que Catalunya està millor que l’any 2017”, ha conclòs.