Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Restablerta la circulació de trens de la R2 sud per dos atropellaments mortals a Castelldefels i Sitges

ACN Castelldefels.-Restablerta la circulació de trens de la R2 sud per dos atropellaments mortals a Castelldefels (Baix Llobregat) i Sitges (Garraf). Durant la tarda d’aquest dissabte s’han produït retards que […]

Agències 20/03/2021

ACN Castelldefels.-Restablerta la circulació de trens de la R2 sud per dos atropellaments mortals a Castelldefels (Baix Llobregat) i Sitges (Garraf). Durant la tarda d’aquest dissabte s’han produït retards que podien superar els 60 minuts d’una hora a sis línies de Rodalies: l’R2 sud, l’R13, l’R14, l’R15, l’R16 i l’R17. Renfe fa desviaments selectius de trens regionals per Vilafranca del Penedès. Paral·lelament, Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat. Aquesta ha finalitzat al voltant de les sis de la tarda.

Segons la companyia ferroviària, el primer dels atropellaments s’ha produït pocs abans de les 15 hores a tocar de Castelldefels estació i s’ha pogut habilitar una via alternativa per als combois. El segon atropellament s’ha produït uns 45 minuts després entre el nucli de Garraf i Sitges, i ha obligat a circular per via única entre les dues poblacions.