Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Reparat el tram ferroviari entre Maçanet i Blanes de la línia Barcelona-Mataró-Maçanet

ACN Barcelona.-(Aquesta notícia corregeix la publicada a les 09′ 47” en què s’indicava que s’havia restablert la circulació, mentre que només està reparat el tram ferroviari). La normalitat torna progressivament […]

Avatar
Agències 26/01/2020

ACN Barcelona.-(Aquesta notícia corregeix la publicada a les 09′ 47” en què s’indicava que s’havia restablert la circulació, mentre que només està reparat el tram ferroviari). La normalitat torna progressivament a les vies ferroviàries després dels danys causats en alguns trams pel temporal. Des d’aquest dissabte a les 20:30 el tram entre Maçanet i Blanes de la línia Barcelona-Mataró-Maçanet està reparat i preparat per tornar a estar operatiu un cop reparats els danys en les instal·lacions, principalment causats per inundacions. Amb tot, el servei en aquest tram continua fent-se de forma alternativa per carretera i els trens encara no hi circulen.

Per altra banda, des de les 17:15 també de dissabte s’ha reparat el tram entre Ripoll i Ribes de Freser, de la línia Barcelona-Puigcerdà, afectat per caiguda d’arbres i altres obstacles. Adif continua treballant per restablir la resta de punts de les línies Barcelona-Portbou i Barcelona-Mataró-Maçanet, també interromputs per la borrasca.