Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Puigdemont creu que el govern espanyol té “un problema d’interpretació de la realitat” qualificant els indults de “gest”

ACN Els Banys d’Arles i Palaldà.-L’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha assegurat que el govern espanyol té “un problema d’interpretació de la realitat” qualificant els […]

Avatar
Agències 19/07/2021

ACN Els Banys d’Arles i Palaldà.-L’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha assegurat que el govern espanyol té “un problema d’interpretació de la realitat” qualificant els indults com un “gest molt important per la convivència”. Puigdemont ha replicat les declaracions de la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, i ha subratllat que “el gest encara l’hem de veure perquè ha de ser polític”. L’expresident ha afirmat que no entén a què es refereix Rodríguez quan demana a l’independentisme aparcar reivindicacions com el referèndum: “Què volen dir? Que deixem de guanyar eleccions? Que deixem de tenir les idees que tenim? Si aquest és el gest que esperen, no el tindran mai”.